Välkommen till

Dalaföreningens Spelmanslag

Vi välkomnar både gamla och nya medlemmar!

En del av en fiolDALAFÖRENINGENS SPELMANSLAG har sin verksamhet i Stockholm. Spelmanslaget har funnits här sedan 1939. Vår repertoar består av traditionell folkmusik från hela Dalarna.

Vi har våra övningar i centrala Stockholm på måndagkvällar. Är du intresserad att vara med och spela med oss, eller boka Dalaföreningens Spelmanslag till någon spelning, är du mycket välkommen att kontakta oss.

Hej Från och med måndagen den 9 november är spelmanslaget inställt på grund av Corona.
Jag har fått mail från Kulturens, som vi tillhör, att alla fysiska möten är inställda tills vidare i bl a Stockholms län.

Jag har kontaktat Riddarsporren i dag och meddelat att vi varit där tre gånger men nu gör vi ett uppehåll. Det är helt OK
Så fort allt har lugnat ner sig så fortsätter vi våra övningar och spelar, som jag vet att många vill att vi ska göra, även jag.

Jag kommer att meddela så fort det blir ändringar och vi får hålla tummarna att allt vänder till det bättre så fort som möjligt.
Jag vill önska alla en trevlig helg.
Ulla

ulla.kristina0707@gmail.com
070-7163110

Efterlysning: Om du är intresserad av pedagogik och kan lära ut Dalalåtar så är du hjärtligt välkommen till någon av våra övningskvällar för att pröva dina färdigheter på oss. Kontakta Ulla !

Spelmanslaget den 18 januari 2020, på Midvinterstämman Järfälla.
Foto: Gunnar Kajmats

bild Midvinterstämman

Spelmanslaget den 23 okt 2014, hos Polskedansarna i Hägerstensåsen.
Foto: Kerstin Nordfors

Bild Hägersten 2014 1

Bild Hägersten 2014 2

Bild Hägersten 2014 3

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I väntan på tåget efter spelkurs i Västanvik den 18 maj 2014.
Foto: Eva Crona

Bild Västanvik 2014 1